domingo, 27 de mayo de 2012

Discriminació laboral



A continuació, mostrem un video sobre un tipus de discriminació a la dona que ocorreix molt actualment. Estem parlant de discriminació laboral, de discriminació entre els treballas oferits a les dones i als homes. Estem parlant de que la societat creu que els homens van a fer millor els treball, per que son homes, per que son més forts.. per que tenen mes agalles..


Les dones estan igual de preparades que els homes per a fer els treballs, quan tens que oferir un treball a alguns candidats, no es pot decidir per si es home o dona. Aquest es el cas del video que hem produït, on dos candidats un home i una dona están interesats en un treball per a director d'una oficina. El home creu que per ser home guanyará el treball, el director está d'acord amb aixó, però la assesora econòmica de l'empresa fa recapacitar al director i veu que en aquest cas, la dona esta molt més preparada que l'home i per això al final, decideix possar en la posició de director a la dona.


2 comentarios:

  1. No he pogut escoltar-lo sencer perquè no es sentia molt bé al departament. Hi ha massa soroll. Trobe que les entrades han de tenir més contingut, han d'explicar molt més el procés, l'activitat per a què siga significatiu per a qualsevol persona aliena al projecte i al centre.

    ResponderEliminar
  2. Molt bon treball. En un altra ocasió penseu en baixar molt la música o no es sent bé el diàleg que estava molt elaborat. Què bé que totes les dones tingueren el coratge d'enfrontar-se als seus responsables quan cometen injustícies. Ell també era raonable, je, je que no sols ser habitual. Bona interpretació i atrezzo.

    Felicitacions de nou.

    ResponderEliminar